top of page
zsofi edit.jpg
TÖRTÉNETEM

Vajai Zsófi vagyok, egy gyerekkora óta a kutyákért és a kézzel készített dolgokért rajongó lány.
Szeretem nézni, amikor a kutyám örömmel rohan az erdőben, nyakig sáros, a nyelve pedig a bokájáig ér - szerintem ilyenkor a legboldogabb. Valami olyat szerettem volna alkotni, ami a kutyák szabadságát fejezi ki, miközben hasznos is számukra. 
Ezekkel a gondolatokkal a fejemben született meg a Dirty Paws ötlete.

 
A biléta elengedhetetlen egy kutya nyakörvéről. Egyszerű és hasznos, de miért ne lehetne szép is?
Folyamatosan fejlesztem magam, hogy szebbnél szebb bilétákat készíthessek négylábú társaitoknak.
Remélem hamarosan a Te kutyusodnak is küldhetek egyet. :)

dirty_paws_ammonitelifestyle-15.jpg
dirty_paws_ammonitelifestyle-103.jpg
HOGYAN KÉSZÜLNEK A BILÉTÁK?

Rengeteg időre, gyakorlásra és türelemre volt szükségem ahhoz, hogy minden szükséges eszközt beszerezzek a bilétakészítéshez és a végeredmény is olyan legyen, amire büszke lehetek. Nem volt leírási útmutató és bevásárlólista a kezemben, hogy tudjam mire is van igazán szükségem és hogyan is kell ezt csinálni.  Csak maga az ötlet volt, és egy csodás támogató környezet körülöttem - a családom. Rengeteg elrontott biléta, ujjracsapás, kisebb-nagyobb bukások, fejlesztések és ötletelés eredménye az, ami ma a Dirty Paws. 
Ahogy elkezdett növekedni a márka, egyre inkább kezdtem segítségre szorulni. Mára igazi családi vállalkozás lettünk, hárman is részt vállalunk benne, amire borzasztó büszke vagyok! :)

dirty_paws_ammonitelifestyle-50.jpg
CÉLOM

Szeretném, ha minden kutya a bőrében IGAZI KUTYA lehetne. Ha megkapná azt a szabadságot, amire ősi ösztöneivel vágyik. Legyen sokat pórázról elengedve, együtt fedezzen fel új tájakat, terepeket, szerezzen közös élményeket a gazdijával. Legyen alkalma szabadjára engedni ösztöneit, új, vad, erdei szagokat magába szívni.
 
Egy olyan közösséget szeretnék építeni, akik szeretnek a kutyájukkal közösen hegyet mászni, sátorban aludni, tüzet rakni, sárosnak és koszosnak lenni. Szerintem ezek a pillanatok teszik teljessé az életü(n)ket, és minőségivé az együtt töltött időt.

dirty_paws_ammonitelifestyle-106.jpg

Zsófi & Latte

bottom of page